Over onze praktijk

Vertrouwde gezichten

Tandartsen Marjolanda Verkerk en Paula Notenboom zijn inmiddels ruim 12 jaar werkzaam in het Groene Hart. In 2012 zijn ze samen een praktijk gestart in Langeraar, waar ze beiden wonen. Sinds 2016 is tandarts Frederike van der Werff het team komen versterken. U wordt zoveel mogelijk door dezelfde tandarts behandeld.

Enthousiast team

De drie tandartsen van Mondzorg Langeraar worden ondersteund door preventie-assistentes Linda Hassing en Jolanda Verlaan en assistentes Jessica Stichter, Erna Hoogenboom en Diane van der Vlugt. Zonder uitzondering gedreven en ervaren medewerkers met hart voor de patiënt. En dat merkt u!

Preventieve zorg

Onze preventie-assistentes helpen u bij een goede mondhygiëne. Ze controleren uw tandvlees, reinigen uw gebit en leggen uit hoe u zelf uw mond gezond kunt houden. De preventie-assistente is een zeer ervaren tandartsassistente met een gerichte aanvullende opleiding.
.

Goede samenwerking

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken we samen met specialisten en mondhygiënisten in de regio. Johan van den Heuvel van Tandtechnisch Centrum Midden-Holland  is onze vaste tandprotheticus. Een fantastische vakman die bovendien veel oog heeft voor de persoonlijke benadering van de patiënt.