Mondhygiënist

Mijn naam is Miranda Baas

Ik ben sinds 1993 werkzaam als mondhygiënist. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Stichting Opleiding Mondhygiënist op het ACTA in Amsterdam.

De eerste 6 jaar heb ik deeltijd gewerkt in 2 algemene praktijken, bij een orthodontist en in een praktijk voor parodontologie binnen de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde in Amsterdam. Na veel ervaring opgedaan te hebben in deze gespecialiseerde Verwijspraktijk op het gebied van tandvleesproblemen, ben ik in 1999 als zelfstandig mondhygiënist een praktijk gestart in Alphen aan den Rijn. Vanaf april 2020 is mijn praktijk gevestigd binnen Mondzorg Langeraar.

Ik vind mijn vak als mondhygiënist erg leuk, uitdagend en zeer boeiend. Leuk vanwege de omgang met mensen. Uitdagend door mee te denken over problemen die in de mond zijn ontstaan en daarvoor de best mogelijke behandeling te bepalen. Boeiend om samen met de patiënt tot het beste resultaat te komen. Ook het behandelen van angstige patiënten ligt mij goed. Door mij in te leven, begrip te tonen en de tijd te nemen probeer ik de patiënt gerust te stellen.

Ik ontmoet u graag in de praktijk.

Mijn eigen website: www.mondhygiene-praktijk-mj-baas.nl